Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2017. március 27. hétfő
Boldog névnapot Hajnalka nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya 

Facebook-on
A bálvány
Joncour, Serge - A bálvány
Joncour, Serge
A bálvány

kiadó: Ráció
cikkszám: 11151165
ISBN: 9789639605978
megjelenés: 2010-01-01
készlet: Nincs készleten
Ár: 2200 Ft
webes rendelés esetén: 1980 Ft
 
Leírás:
"...Figyelembe véve a megszámolhatatlanul sok embert, akinek naponta keresztezem útját, nem meglepő, hogy nem emlékszem mindenkire; ellenben ők, mivel mindig velem találkoznak, logikusan előbb-utóbb mindannyian felismernek..."

Georges Coma, a túlságosan is átlagos munkanélküli azon kapja magát, hogy egyik napról a másikra híres lett. Reménytelen nyomozásba kezd, hogy megtudja, mi az oka váratlanul jött népszerűségének. Kalandja az utca embereitől a televíziózás világába vezeti őt, ahol megismerheti a sztárság abszurd intézményét. A groteszk humorral megírt regény azt mutatja be, milyen nyomás nehezedik a névtelen kisember vállaira, amikor a közönség már-már isteni rangra emelkedő tekintete elé kerül.

Serge Joncour 1961-ben született. Novellákat, regényeket és forgatókönyveket ír. Az In vivo (2002) és az UV (2003) című könyvek szerzője. A bálvány (LIdole, 2004) az első magyarul is olvasható könyve, melyért 2005-ben megkapta a párizsi Feket Humor Díjat. A francia irodalom magyarországi barátai az immár rendszeresen Budapestre is ellátogató rádiós irodalmi műsor, a Papous dans la tete szereplőjeként ismerhetik.
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető


Trafó
 
design: Sárközi Román