Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2017. március 26. vasárnap
Boldog névnapot Emánuel nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya 

Facebook-on
Csiri-biri - Torna-tár 1.
Csiri-biri - Torna-tár 1.

Csiri-biri - Torna-tár 1.

kiadó: Csimota
cikkszám: 11153347
ISBN: 9789639768369
megjelenés: 2010-01-01
készlet: Utolsó darab!
Ár: 1890 Ft
webes rendelés esetén: 1701 Ft
 
Leírás:
Az Orszáczky Ildikó által megalkotott, 2005 óta országos népszerűségnek örvendő Csiri-biri tornán elhangzó dalok, mondókák gyűjteményébe pillanthatnak be a kedves olvasók.

Az első részben olyan nagymozgásokkal kísért gyakorlatok szerepelnek, amik segítik a gyermek "testtudatának" kialakulását, fejlesztik az egyensúlyozó (vesztibuláris) rendszer működését, valamint a két „testfél” mozgásának összerendezését (Átmozgatók, Utánzók).

A középső szakaszban szabad mozgások - Nyújtóztató, Futkosó, Hintáztató -, valamint mozgásfejlesztő eszközök segítségével elvégezhető mozgásformák szerepelnek - Ültető, Ernyőztető, Hintáztató .

Az utolsó - Elcsituló - részben a finom motorikus mozgások utánzása a szem-kéz koordináció kialakulását fejleszti, ami a későbbiekben az írás képességének elsajátításáért felelős.

A könyv összeállításakor természetesen gondoltunk azokra is, akik nem jártak foglalkozásainkon. A mosolyt fakasztó, vidám hangulatú dalok és mondókák mellett található magyarázó rajzok segítenek, hogy gyakorlataink otthon is könnyedén elvégezhetőek legyenek. Némi improvizációval és egy kis fantáziával pedig újabb mozgásokat és játékokat is kitalálhatnak.
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető


Trafó
 
design: Sárközi Román