Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2017. március 28. kedd
Boldog névnapot Gedeon, Johanna nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya 

Facebook-on
A klastrom titka
Austen, Jane - A klastrom titka
Austen, Jane
A klastrom titka

kiadó: Cartaphilus
cikkszám: 11155089
ISBN: 9789632661964
megjelenés: 2011-01-01
készlet: Nincs készleten
Ár: 2490 Ft
webes rendelés esetén: 2241 Ft
 
Leírás:
"Catherine betöltötte tizenhetedik életévét, ám egyetlen szeretetreméltó ifjút sem ismert meg, aki felébreszthette volna szunnyadó érzelmeit: egyetlen igaz szenvedélyt sem lobbantott lángra, és nem keltett semminő, ha mégoly szerény és múló csodálatot sem. Ez már valóban különös! Ám a különös dolgoknak rendszerint okát adhatjuk, ha tüzetesen felkutatjuk az eredetüket. A környéken egyetlen árva gróf, de még báró sem akadt. Morlandék ismeretségében egyetlen család sem volt, amely küszöbön lelt fiúgyermeket nevelt és támogatott volna - egyetlen ifjú sem, kinek a származását homály borítaná. Catherine atyjának nem volt gyámfia, a község földesurát pedig nem áldotta meg gyermekkel az Ég.
Ám ha egy ifjú hölgy hősnőnek rendeltetett, negyven környékbeli család megátalkodottsága sem állhatja az útját. Valaminek történnie kell - és fog is történni, hogy hősnőnk útjába vesse a hőst."

A világszerte reneszánszát élő szerző legszórakoztatóbb regénye ifjú hölgyek férjfogással kapcsolatos mesterkedéseinek, botlásainak és igyekvésének története, akárcsak a legtöbb Austen-mű. Az alig tizenhét esztendős, naiv, ábrándos Catherine még úgy képzeli, hogy az élet éppen olyan csodálatos kalandok sorozata, amilyenekről kedvenc regényeiben olvasott. Ismerősei meghívják magukkal Bath városába, hogy bevezessék a nagyvilági társaságba, és a bálok, színházak forgatagában nemsokára több vonzó fiatalemberrel is megismerkedik. S amikor egy kedves barátnőjének a családja meginvitálja ősi fészkébe, a Northanger Klastromba, a vonzalmak szálai csak egyre kuszábbak lesznek… Vajon ráébred-e időben Catherine, ki vonzódik hozzá tiszta szívből? Kizökken-e regényes ábrándjaiból, képzelgéseiből, mielőtt túl késő lenne?

"…olyan mű csupán, amelyben a szellem legnagyobb erőit vonultatják fel, amelyben a világ legcsiszoltabb nyelvén közvetítik az emberi természet legalaposabb ismeretét, változatainak legszerencsésebb foglalatát, a szellem és a humor leggazdagabb áradását."
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető


Trafó
 
design: Sárközi Román