Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2017. március 30. csütörtök
Boldog névnapot Zalán nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya 

Facebook-on
Sorsod művészete 3.
Gérecz Attila - Sorsod művészete 3.
Gérecz Attila
Sorsod művészete 3.

kiadó: Stádium
cikkszám: 11178466
ISBN: 9786155198298
megjelenés: 2015-04-20
készlet: Raktáron
Ár: 3600 Ft
webes rendelés esetén: 3240 Ft
 
Leírás:
Gérecz Attila verseit a Stádium Kiadó 1991-ben jelentette meg Gérecz Attila, a költő - 1956 mártírja címmel kemény táblájú díszkiadásban, 1956-os hősi halálának 35. évfordulójára Gustav Doré Dante Isteni Színjátékához készült metszeteivel, Göncz Árpád, a Magyar Köztársaság elnökének - mostani kötetünkben immár negyedszer megismételt - bevezetőjével, a költőről megjelent első, és - akkor még a magyar sajtóban egyetlennek bizonyuló - műleírással: (A magyar költészet hősi halottja és Töredéke); Gérecz Attiláról folyó rádióbeszélgetés szövegével; és a Stádium Kiadó köszönetével, melynek néhány mondatát tanulságosnak véljük most is felidézni:
Aligha volt nagyobb valaha is a közöny magyar földön a költészet iránt, mint a nyolcvanas évek végén és a kilencvenes évek elején. Talán nem alaptalan az a feltevés sem, hogy a költészet iránti érdeklődés lanyhulása és az 1956-os magyar szabadságharc emlékezetének riasztó elhalványulása összefügg egymással. Hiszen hazaszeretet és költészet történelmünk során mindig is összetartozott.
A negyedszer megjelenő Gérecz Attila verseskönyv, a Sorsod művészete 3, a 24 éves 1991-es kiadás továbbérlelt és javított hasonmása.

Tulajdonságok:
terjedelem: 200 oldal
borító: keménytáblás


felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető


Trafó
 
design: Sárközi Román