Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2017. március 30. csütörtök
Boldog névnapot Zalán nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya 

Facebook-on
Ella a tengeren
Parvela, Timo - Ella a tengeren
Parvela, Timo
Ella a tengeren

kiadó: Pongrác Kiadó
cikkszám: 11181481
ISBN: 9786155131547
megjelenés: 2015-10-27
készlet: Raktáron
Ár: 2600 Ft
webes rendelés esetén: 2340 Ft
 
Leírás:
Kitör a vakáció. Ella, az osztály és a tanító bácsi tengerre szállnak. Hajókáznak, ki-kikötnek kedvük szerint, hogy mihamarabb elfeledhessék az iskolát. Mások is tartanak egy túravezető például, akinek, úgy tűnik, mindennél fontosabb a fegyelem. Lépten-nyomon utasításokat osztogat a gyerekeknek, amelyeket még a tanító bácsi is kénytelen betartani, pedig ha valaki, ő aztán tudja, hogy ha például horgászásról van szó, sokkal biztonságosabb és balesetmentesebb horog nélkül próbálkozni, nemcsak a halak, hanem azok miatt is, akik a horgászbotot kezelik, vagy akik mellettük állnak. Ella és barátai hozzák a formájukat: a sorozat ötödik kötetét olvasva is garantált a féktelen kacagás.
A szerzőről:
Timo Parvela finn gyermekkönyvíró. A Jyväskyläi Tanárképző Főiskolán szerzett diplomát 1988-ban, majd a '90-es években általános iskolai tanítóként dolgozott, de 1996-tól szabadúszó író, aki számos, gyerekeknek szóló kötet mellett televíziós forgatókönyveket és rádiós szövegkönyveket is ír.
Az illusztrátorról:
Almási Zétény 1972-ben született Győrben. A művészeti szakközépiskola elvégzése után az egri Eszterházy Károly Tanárképző Főiskola rajz és vizuális kommunikáció szakára ment, ahol lediplomázott. Ezt követően felvételt nyert a Képzőművészeti Egyetemre. Az elmúlt években jellemzően illusztrációkat, logókat, magazinokat és sajtóhirdetéseket készített. Elsősorban grafikusként dolgozik, főbb feladatai a kreatív tervezés, illusztrálás, fotógrafika, de foglalkozik festészettel, fotózással, rajzfilmmel, karikatúrával, képregénnyel, dekorációval, dekorációs építészeti tervezéssel és webdesignnal is. Munkái egy része megtekinthető az almasizeta.blogspot.com oldalon.

Tulajdonságok:
terjedelem: 174 oldal
borító: keménytáblás
fordította: Patat Bence

felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető


Trafó
 
design: Sárközi Román