Gasztronómia
101 whiskey, amit feltétlenül meg kell kóstolnod, mielőtt meghalsz
Szerző: Buxton, Ian
Kiadó: Gabo
160 grammos szénhidrátdiéta – Az életmódkönyv
4.410 Ft (Online ár)160 grammos szénhidrátdiéta – Villámgyors vacsorák
Szerző: Vrábel Krisztina
Kiadó: Central Kiadói Csoport
160 grammos szénhidrátdiéta 2. – Új receptek!
Szerző: Vrábel Krisztina
Kiadó: Sanoma
99 krumplis étel 33 színes ételfotóval
Szerző: Lajos Mari - Henző Károly
Kiadó: Sanoma
99 új nyalánkság 33 színes ételfotóval
Szerző: Lajos Mari - Hemző Károly
Kiadó: Central Médiacsoport Zrt.
A francia nők nem számolnak kalóriát – Avagy ínyencségek Párizsa
Szerző: Guiliano, Mireille
Kiadó: Athenaeum
A halfőzés fortélyai a Balaton mentén
Szerző: Szabó Zoltán
Kiadó: Szerzői kiadás
A halfőzés fortélyai a Közép-Duna mentén
Szerző: Szabó Zoltán
Kiadó: Szerzői kiadás
A hosszú élet ízei – 100 recept, hogy 100 évig élj
Szerző: Buettner, Dan
Kiadó: Open Books
A jövő ételei – Tiszta ételek, alapanyagok, kertek, módszerek
Kiadó: Rainbow-Slide
A legfinomabb burgonyás ételek – 65 változatos recept a pürétől a pitéig
Szerző: Linford, Jenny
Kiadó: HVG Kiadó Zrt.
A magyar zsidó konyha – Kultúrtörténet 77 autentikus recepttel
Szerző: Körner András
Kiadó: Corvina
A pékmesterség nagykönyve – Kenyerek-péksütemények-hagyományok
Kiadó: Alexandra
A szakácsmesterségnek rövid leírása – Szakácskönyvek, szakácsreceptek a 18-19. századból
Szerző: S. Sárdi Margit (SAR)
Kiadó: Attraktor
A szív emlékezni és mesélni vágyik – Terített asztalok mellett
Szerző: Benderli, Gün
Kiadó: Balassi
A sztárok persze sosem híznak el! – Világsztárok módszerei a karcsúságra
Szerző: Parker, Adele
Kiadó: Barrus
Adjuk meg a módját! – Írások főzésről és evésről
Szerző: Dragomán György
Kiadó: Magvető
Az egri bikavér – Egy legendás bor története
Szerző: Szilágyi-Csutorás-Papp
Kiadó: Jaffa
Az elég jó konyha – Utak és receptek a fenntartható gasztronómiához
Szerző: Bertényi Gábor - Nemes Nóra
Kiadó: Open Books
Az Óceán kincsei – A tenger gyümölcseinek színe-java
Szerző: Longworth, Robert
Kiadó: Vince
Balatonfüred-Csopak – Borospincékben józanul
Szerző: Szigethy Gábor
Kiadó: Kortárs
Bartholomaeus Platina reneszánsz receptjei – Az első nyomtatott szakácskönyv
Szerző: Platina, Bartholomaeus
Kiadó: Helikon
Családom és egyéb receptfajták – #krausztronomia
Szerző: Krausz Gábor
Kiadó: Partvonal
Csokoládé Biblia – 180 recept a híres francia cukrásziskola séfjeitől
Szerző: Cordon Bleu Intézet
Kiadó: Geopen